Vimax Original Canada Promotion


'Adik' Tak panjang ke BRO?
Ni dia penyelesaian TERBUKTI berkesan!
Produk Vimax Canada Original
017-942 8330 

1 bottle 30 capsules (ORIGINAL FROM CANADA)

Harga Asal RM280
tapi kami bagi special sempena Deepavali!

PROMOSI HARI JADI TOKEY
1 Botol - RM200
(free postage)


2 Botol - RM400
Free 1 Vimax Delay Spray






SMS/Whatsapp <VIMAX> hantar ke 
017-942 8330 


Amaran! Promosi Untuk Masa Terhad aje. Hubungi sekarang!
nak harga agen/borong? hubungi kami :)

AMARAN! HARGA PROMOSI HANYA UNTUK MASA TERHAD
(short time promotion)




 ============================
Testimoni Vimax

 *Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
 *Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

JANGAN RISAU BOS! 
BUNGKUSAN ANDA RAHSIA
ORANG OFIS TAK TAU PRODUK APA!

(contoh bungkusan kami hantar)

(contoh bungkusan kami hantar)


TAKUT BARANG TAK SAMPAI?
JANGAN RISAU BOS,
NI BUKTI DARI CUSTOMER DAHULU,
BARANG SAMPAI SELAMAT 100%
 


 


 







WHATSAPP SEKARANG BOS!
STOK MAKIN SIKIT
PROMOSI DAH NAK TAMAT!!

017-942 8330




Macam mana nak kenal VIMAX ORIGINAL CANADA?

1) Vimax Ori Canada kapsul warna Coklat seperti gambar dibawah.


2) Vimax Ori Canada ada hologram sticker CERAH

 3) Vimax Ori Canada ada plastik penutup botol kaler cerah
(yang gambar kiri tu palsu sebab penutup dia ada logo)
yang ori takde logo mcm kanan




4) Jika Tiada Sticker Hijau adakah ini ORI?Jawapan: Ya! Memang Ori, Kerana sticker hologram clear ni stok sebelum JUN 2015. Sticker Hijau ni baru aje dikenalkan. Jadi tiada masalah kalau takde sticker hijau ye.


5) Pil warna selain coklat TIDAK ORI seperti gambar ni:




SMS/Whatsapp <VIMAX> hantar ke
017-942 8330


KELEBIHAN VIMAX CANADA
- Meningkatkan prestasi, menambahkan stamina, lebih lama, tambah keras, tambah air mani.
- Membesarkan, Memanjangkan secara berperingkat.
- MAMPU Mengeras sehingga 1.5 Jam
- ADIK Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!
- ADIK SENANG NAIK! *Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
- Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS


Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan


-Minggu Pertama - Ke Empat
Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang - jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

-Minggu Ke Lima - Ke Lapan
Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

-Minggu Ke Sembilan dan berikutnya
Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.


**Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan adalah positif.

**Formulasi Vimax tidak bertujuan untuk merawat, menyembuh atau mengelakkan sebarang penyakit. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.




BAGAIMANA CARA PENGGUNAAN VIMAX ?

-Anda harus makan sehari sebiji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan.

-Elak dari minuman berais.

-Disyorkan melakukan senaman ringkas (jogging atau berbasikal) bagi mendapat kesan yang maksimum.

-Sebotol Vimax mengandungi 30biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti produk keluaran dan jenama lain.


Peringatan:

- Jika anda ada memakan ubatan lain, jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam sebelum atau selepas makan Vimax.
- Elakkan meminum kopi sewaktu pengambilan Vimax.
- Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih.
- Anda juga boleh mengambil separuh daripada vimax sekiranya ianya terlalu kuat untuk anda. Jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.


Jangan biarkan pasangan anda berasa KECEWA dengan KELEMAHAN anda.
1 bottle 30 capsules (ORIGINAL FROM CANADA)


Harga Asal RM280

tapi kami bagi special sempena Deepavali!

PROMOSI HARI JADI TOKEY
1 Botol - RM200
(free postage)

2 Botol - RM400
Free 1 Vimax Delay Spray




SMS/Whatsapp <VIMAX> hantar ke
017-942 8330
nak harga agen/borong? hubungi kami :)
AMARAN! HARGA PROMOSI HANYA UNTUK MASA TERHAD